Hallitus 2019-2020

Tiedotusvastaavat Lilli Kailio ja Henna Hovi

Kahvio- ja paitavastaavat Katja Rasi ja Petri Hynninen

Opettajajäsen Jaana Petsalo-Okka

Kouvolan musiikkiluokkien tuki ry tukee Kouvolan kaupungin musiikkiluokilla (Kaunisnurmen koulu ja Yhteiskoulu) ja niiden kerhoissa järjestettyä musiikkitoimintaa sekä edistää näiden ja kotien välistä yhteistyötä.

Yhdistys hankkii toimintaansa varoja järjestämällä konsertteja, esiintymis- ja juhlatilaisuuksia, toimeenpanemalla kilpailuja, keräyksiä, myyjäisiä ja arpajaisia sekä harjoittamalla kustannus- ja julkaisutoimintaa.

Varat käytetään musiikkiluokkien ja niiden kerhojen kotimaassa ja ulkomailla tapahtuviin konsertti- ja kilpailumatkoihin sekä musiikkiluokkien oppilaiden ja kerhojen jäsenten sekä johtajien opintojen tukemiseen.

Yhdistyksen asioita hoitaa kevättalvella pidettävän vuosikokouksen valitsema hallitus. Hallitukseen kuuluu vuosittain valittava puheenjohtaja ja kolmeksi vuodeksi valittavat kahdeksan jäsentä, joista yksi on opettajajäsen. Opettajajäsen valitaan vuosittain.